Valaki azt mondta palacsinta?? A palacsinta az egyik legegyszerűbb, de mégis a legfinomabb desszert egyike. Nagyon könnyen elkészíthető és emellett rengeteg módon lehet tölteni/tálalni. Én egy túrós tölteléket tettem bele, amit banánnal édesítettem, jól hangzik igaz? A tészta receptjét viszont liszt-és cukormentesen készítettem.

Hozzávalók (2 darabhoz)

4 evőkanál gluténmentes zabpehelyliszt
0,8 dl növényi tej
1 kiskanál Eritrit
1 tojás
vanília aroma (ízlés szerint)

Elkészítés

Egy tálban felverjük a tojást és hozzáadjuk a zabpehelylisztet.
Összekeverés után hozzáadjuk a többi hozzávalót is.
Egy tapadásmentes serpenyőbe teszünk egy kis kókuszolajat (fél teáskanál) és a kikevert masszát egy merőkanál segítségével merjük bele bele.

140 kcal/darab
Zsír: 4,5g/darab
Szénhidrát: 17g/darab
Fehérje: 7g/darab


Sziasztok!
Gréti vagyok, ha további tartalmakat szeretnél tőlem látni és rólam megtudni többet, akkor ezeken a platformokon is megtalálsz:
Instagram: @gretidea E-mail: g.gyongyvirag@gmail.com

 

0
    0
    Kosaram
    A kosarad üresVissza a boltba